AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact

Ghiduri

Ghid pentru aplicarea Fitoremedierii în România (English Version)
Acest ghid a fost realizat în cadrul proiectului "Consolidarea Potențialului de Aplicare a Tehnicilor Durabile de Remediere a Mediului. Aplicarea Fitoremedierii în România". Proiectul a fost finanțat parțial de Guvernul Flamand și s-a desfășurat în perioada Ianuarie - Noiembrie 2009. 

Ghidul Eco-Cetățeanului
Scopul Ghidului Eco-Cetățeanului este de a atrage atenția, de a promova intens și conștientiza importanța majoră a protecției mediului prin prezentarea unor eco-instrucțiuni, adresate fiecărui cetățean într-un format simplu, clar și concis.
 
Ghidul Eco-Turistului
În vederea promovării unui comportament eco-responsabil în rândul turiștilor din toate zonele țării precum și în vederea deplasărilor din străinătate, Unitatea de Politici Publice din Ministerului Mediului și Dezvoltării Durabile, a elaborat prezentul ghid care prezintă instrumente practice simple și concrete, la îndemâna fiecărui turist, sau a oricărui cetățean, pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.    

Ghidul Eco-Funcționarului
Pentru a promova adoptarea unui comportament eco-responsabil în rândul tuturor funcționarilor publici din administrația publică centrală și locală din Romania, Unitatea de Politici Publice din cadrul Ministerului Mediului și Dezvoltării Durabile, a elaborat prezentul ghid care prezintă instrumente practice, simple și concrete, la îndemâna fiecărul funcționar public sau a oricărui cetățean, pentru a reduce impactul negativ asupra mediului, prin susținerea unui consum și a unei producții durabile.
Ultima actualizare: 03.11.2009, 19:02:34
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!