AcasăOrganizareActivitățiInformații utileServicii onlineAnunțuriCariereHartă SiteChestionarContact
Informații utile > Info Investitori

Info Investitori


     Aderarea României la Uniunea Europeană și deschiderea porților țării noastre și implicit și a județului Gorj către piața europeană, o piață competitivă, în continuă mișcare și dezvoltare, au creat premisele pentru Consiliul Județean Gorj de a lua inițiative în vederea dezvoltării mediului de afaceri și stimulării inovării.
     Prioritatea Consiliului Județean Gorj este dezvoltarea socio-economică a județului, iar atragerea de investitori, atât autohtoni, cât și străini, interesați de potențialul și oprtunitățile pe care le oferă județul Gorj constituie un instrument de o importanță majoră în atingerea acestui scop. Pentru a veni în întâmpinarea investitorilor dornici să aducă noi thenologii și capital financiar în județ, Consiliul Județean Gorj a elaborat Ghidul Investitorului, document ce reunește diverse informații utile, menite să orienteze potențialii investitori care doresc să se implice în dezvoltarea județului.

     Peste 20.000 de parteneri de afaceri vă așteaptă pe www.clubafaceri.ro 

     Informație în sprijinul ideii tale pe www.fonduri-structurale.ro

Ultima actualizare: 25.11.2009, 15:43:04

 
Locations of visitors to this page

Powered by Kentico CMS

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© 2009-2016 Consiliul Județean Gorj
Toate drepturile rezervate.

Free counters!